Gå til hovedindhold

Nyheder

30.09.2022 Nyhed
Dansk løvskov med dødt ved

For 30 år siden var Jørgen Bo Larsen, professor emeritus ved Skov, Natur og Biomasse på Københavns Universitet, den første til at påpege, at skovrejsning i Danmark kunne bruges til at imødegå klimaændringerne. Dengang rystede folk på hovedet af ham. Siden har han på verdensplan arbejdet for at bevare skov og etablere ny skov, senest i regi af Klimaskovfonden, der netop har formuleret nye kriterier for skovrejsning.

06.09.2022 Nyhed
Fra venstre: Mikkel Smed (S), borgmester i Vordingborg, Kirsten Brosbøl, Bestyrelsesformand i Klimaskovfonden, Trine Bramsen (S), Transportminister og minister for ligestilling og Flemming Jensen, Adm. direktør i DSB

Vi rejser skov, når du rejser med DSB. Togturen bliver endnu grønnere med et nyt samarbejde mellem DSB og Klimaskovfonden, der sikrer et beløb pr. solgt erhvervsrejse til at rejse ny skov, togpassagerer kan opleve fra togvinduet.

05.09.2022 Nyhed
Tomas Breddam og Poul Erik Lauridsen foran hus

Klimaskovfonden er flyttet ind i nye omgivelser tæt på Boserup skov ved Roskilde Fjord og centralt på Sjælland. Dermed vil fonden få let adgang til sine projekter i regionen og resten af landet. Roskilde borgmester Tomas Breddam bød i dag velkommen til byen.

12.08.2022 Nyhed
Biodiversitet lavbund

Virksomheder og privatpersoner, der vil bidrage til at nå Danmarks klimamål kan nu donere et beløb til Klimaskovfonden, der rejser træer og skaber naturområder, hvor der før var landbrug.

17.05.2022 Nyhed
Klimaskovfonden skovrejsning Guldborgsund

Spaden blev i dag stukket i jorden til det første af Klimaskovfondens mange skovrejsnings- og lavbundsprojekter, der skal accelerere den danske klimaindsats. I fondens første ansøgningsrunde er der givet tilsagn til 17 kommuner om etablering af 24 nye skove og et stort lavbundsprojekt.