Gå til hovedindhold

Vi bringer mennesker sammen, der handler for klimaet

Nogen har jord, der kan bruges til at rejse klimaskov - andre vil gerne give bidrag til at rejse skov, som et led i klimaindsatsen. Vi bringer de mennesker sammen, der vil handle for klimaet.

lodsejer bidragyder hero
Skovoversigt

Støt med et fast beløb hver måned

62,50 kroner om måneden vokser på et år til:

30 træer

87 m2 skov

3 tons CO2 reduktion *

* Klimaeffekten ved skovrejsning indfinder sig over maksimalt 100 år. 

 

 

Giv et månedligt bidrag til klimahandling

 

Med et fast månedligt beløb til klimaindsatsen kan du være med til at sikre, at der bliver plantet ny skov i Danmark med dokumenteret klimaeffekt. Skoven bliver plantet på arealer, som jordejere stiller til rådighed for klimaindsatsen. Du kan selv vælge hvor i landet, du vil være med til at plante skov for klimaet. 

På den måde kan vi bringe de mennesker, der har jord sammen med de mennesker, der gerne vil bidrage til klimaindsatsen. Resultatet bliver konkret klimahandling i Danmark.

billeder af fire lodsejere

Mød dem, der stiller deres jord til rådighed for klimaindsatsen

Kasper, Karen, Jan, Allan og mange flere jordejere rundt omkring i Danmark stiller deres jord til rådighed for skovrejsning i samarbejde med Klimaskovfonden - men det er dit bidrag, der sikrer, at vi kan plante skov på arealerne. 

De nye skove bliver omfattet af fredskovspligt og vil optage CO2 mange år ud i fremtiden. Udover at optage nogle af de drivhusgasser, vi har udledt til atmosfæren, så vil klimaskovene også give plads til mere natur og biodiversitet, beskytte vores drikkevand og give nye muligheder for friluftsliv til glæde for dig og de kommende generationer.

 

Få et flot bevis for årets bidrag til klimaindsatsen

Hvert år i januar, sender vi dig et bevis på de CO2 enheder, du har bidraget med i løbet af det foregående år. Dit navn og bidragets størrelse fremgår af beviset og øverst i højre hjørne, vil der være et løbenummer på dine CO2 enheder, som knytter dem til et projekt.

En gang i kvartalet får du nyt fra os i din indbakke.

 

Nyt år - nyt motiv på beviset 

Beviset i 2024 er det andet i en serie af kunstmotiver med frø fra træer, vi planter. Motiverne symboliserer, at Klimaskovfonden skaber ny natur for at mindske Danmarks CO2-aftryk.

billede af det bevis man får i 2024