Gå til hovedindhold
Bøgeskov med anemoner i skovbunden tidligt forår

Klimaskovfondens arrangementer

Her kan du se og tilmelde dig arrangementer i Klimaskovfonden. Hvis der er ikke er nogle aktuelle arrangementer kan du følge med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

foto fra naturmødet

Mød os på Naturmødet i Hirtshals 23.-25. maj

På Naturmødet samles organisationer, politikere, forskere, kommuner, fonde og naturinteresserede mennesker - og du kan selvfølgelig også møde Klimaskovfonden. 

 • Fredag den 24. maj kl. 9.30 i teltet hos Radikale Venstre (stand nr. 7): 

  Er vi helt ude i skoven?
  Samtale mellem Christian Friis Bach og Poul Erik Lauridsen fra Klimaskovfonden om skov som klimaløsning, sidegevinsterne ved skovrejsning og hvordan vi som samfund får mest skov for pengene. Hvordan får vi fart i skovrejsningen og hvilke problemer skal skovene kunne løse? 

 • Fredag den 24. maj kl. 13.00-13.45 hos Skov og Træ - (stand nr. 48) 

  Spil skovjeopardy med din politiker
  Danmark skal have ny skov på størrelse med Lolland, Bornholm og Falster. Men hvad ved beslutningstagerne egentlig om skovrejsning og skovens klimaeffekt? 
  Vær med til at quizze med politikerne, når vi udfordrer i skovens store jeopardy i kategorierne: Skov som klimaløsning, CO2 og andre drivhusgasser, Danmarks klimamål og Synergieffekter ved skovrejsning. 
  Vi giver svarene - du stiller spørgsmålene og der er naturligvis skovpræmier til vinderne.
   

   

Tidligere afholdte arrangementer

Her finder du materialer fra tidligere afholdte webinarer.

Lancering af ny standard

Ved lancering af den første danske standard på det frivillige carbonmarked "Bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning" blev der holdt korte oplæg om blandt andet skovrejsning som redskab i klimaindsatsen og udviklingen på det frivillige carbonmarked.

Se video fra lanceringen

Se eller gense de korte oplæg fra lanceringen.

skov i skumring