Gå til hovedindhold
Bøgeskov med anemoner i skovbunden tidligt forår

Klimaskovfondens arrangementer

Her kan du se og tilmelde dig arrangementer i Klimaskovfonden. Hvis der er ikke er nogle aktuelle arrangementer kan du følge med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: hvorfor og hvordan rejse skov og udtage lavbundsjorde?

Vil du vide mere om muligheder for skovrejsning og lavbundsprojekter på dine eller din kirkes jorder? Klimaskovfonden fortæller om mulighederne og viser hvordan du søger støtte til projekter, der gavner klimaet og skaber ny natur.

Webinar for kirker og private lodsejere

Den 17. maj 2023 kl. 16.00-17.00 holder vi webinar for kirker og private lodsejere om mulighederne for at gå i gang med et klimaprojekt i Klimaskovfonden.

plante træer

Webinar: ansøgningsrunde forår 2023

Den 16. maj holder vi webinar for landbrugsrådgivere og skovkonsulenter om den ansøgningsrunde, der er åben fra 15. maj - 30. juni 2023. Bliv klogere på kriterier, ansøgningsproces- og skema og få svar på spørgsmål.

Tidligere afholdte arrangementer

Her finder du materialer fra tidligere afholdte webinarer.

Webinar: Standard for bidrag til klimaindsatsen gennem skovrejsning

Når du giver bidrag til den danske klimaindsats gennem et projekt i Klimaskovfonden er det baseret på en standard. Men hvad indeholder den og hvad betyder det for den, der giver bidrag? Lyt med når vi gennemgår standarden og svarer på dine spørgsmål.

Webinar om Klimaskovfondens standard

Torsdag den 2. marts 2023 kl. 14.30-15.45 gennemgår vi standarden på et niveau hvor alle kan være med. Tilmeld dig her og modtag link dagen før.

lille spirende egetræ

Lancering af ny standard

Ved lancering af den første danske standard på det frivillige carbonmarked "Bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning" blev der holdt korte oplæg om blandt andet skovrejsning som redskab i klimaindsatsen og udviklingen på det frivillige carbonmarked.

Se video fra lanceringen

Se eller gense de korte oplæg fra lanceringen.

skov i skumring

Afholdt webinar for kommuner om støttemuligheder

Den 8. november holdt vi webinar for kommuner om den ansøgningsrunden i efteråret 2022.