Gå til hovedindhold
Bøgeskov med anemoner i skovbunden tidligt forår

Klimaskovfondens arrangementer

Her kan du se og tilmelde dig arrangementer i Klimaskovfonden. Hvis der er ikke er nogle aktuelle arrangementer kan du følge med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

billede af scenen på folkemødet

Mød os på Folkemødet på Bornholm

Klimaskovfonden deltager på årets Folkemøde i Allinge og her sætter vi fokus på målet om mere skov i Danmark - og hvordan virksomheder kan bidrage til det. Og så planter vi træer på en af Folkemødets mest centrale pladser lige nedenfor Domen.  

Torsdag den 15. juni kl. 17-18 sætter vi regeringens målsætning om 250.000 hektar mere skov i Danmark på programmet på Grøn Scene. Her debatterer vi med politikere og skovens interessenter, hvad skovene skal kunne og hvordan vi kommer i gang.    

Mød blandt andet:

Christian Friis Bach (MF, Radikale Venstre), Torsten Gejl (MF, Alternativet), Winni Grosbøll (Friluftsrådet), Anders Frandsen (Dansk Skovforening), Sebastian Jonshøj (Danmarks Naturfredningsforening) og Carl-Emil Larsen (DANVA).

 

Du kan også møde os fredag morgen kl. 9.15 hos Dansk Erhverv (plads G8), hvor vi udover at servere lidt grøn morgenmad debatterer greenwashing.  

Endelig er du velkommen til at være med og hænge dit ønske til skoven på træerne, når vi planter rødel foran Domen. Det er fredag kl. 12.15 ved Pop Up på Cirkuspladsen (C50).

Tidligere afholdte arrangementer

Her finder du materialer fra tidligere afholdte webinarer.

Webinarer om ansøgningsrunde forår 2023

Den 16. og 17. maj holdt vi webinarer om den ansøgningsrunde, der er åben fra 15. maj - 30. juni 2023. Bliv klogere på kriterier, ansøgningsproces- og skema og få svar på spørgsmål.

Præsentation fra webinarer

I præsentationen fra webinaret kan du få information om den aktuelle ansøgningsrunde.

Skov med lav opacity

Webinar: hvorfor og hvordan rejse skov og udtage lavbundsjorder?

Vil du vide mere om muligheder for skovrejsning og lavbundsprojekter på dine eller din kirkes jorder? Klimaskovfonden fortæller om mulighederne og viser hvordan du søger støtte til projekter, der gavner klimaet og skaber ny natur.

Webinar for kirker og private lodsejere

Den 17. maj 2023 holdt vi webinar for kirker og private lodsejere om mulighederne for at gå i gang med et klimaprojekt i Klimaskovfonden.

plante træer

Webinar: Standard for bidrag til klimaindsatsen gennem skovrejsning

Når du giver bidrag til den danske klimaindsats gennem et projekt i Klimaskovfonden er det baseret på en standard. Men hvad indeholder den og hvad betyder det for den, der giver bidrag? Lyt med når vi gennemgår standarden og svarer på dine spørgsmål.

Webinar om Klimaskovfondens standard

Torsdag den 2. marts 2023 kl. 14.30-15.45 gennemgår vi standarden på et niveau hvor alle kan være med. Tilmeld dig her og modtag link dagen før.

lille spirende egetræ

Lancering af ny standard

Ved lancering af den første danske standard på det frivillige carbonmarked "Bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning" blev der holdt korte oplæg om blandt andet skovrejsning som redskab i klimaindsatsen og udviklingen på det frivillige carbonmarked.

Se video fra lanceringen

Se eller gense de korte oplæg fra lanceringen.

skov i skumring