Gå til hovedindhold

Nyheder

28.02.2024 Nyhed
foto af ny skov plantet i rækker

Klimaskovfonden har gjort det nemt at beregne CO2-effekten ved skovrejsningsprojekter med en beregningsmodel, der tager højde for, hvilke træer, man vil have i sin skov. CO2-regnemaskinen kan omsættes til et skovkort, og så kan der plantes ny klimarobust skov.

19.02.2024 Nyhed
dianalund

Klimaskovfonden søger en projektkonsulent, der skal være med til at skabe endnu flere nye skove, udtage kulstofrige lavbundsjorder og engagere danskerne i Danmarks vigtige klimamål.

07.02.2024 Nyhed
Overblik over klimaregister

Klimaskovfonden åbner i dag Danmarks første Klimaregister. Her vil alle fondens klimaprojekter kunne kigges efter i sømmene både med hensyn til CO2-optag og overholdelse af standarder. På sigt er håbet, at registeret kan rumme andre danske klimaprojekter.

01.02.2024 Nyhed
Foto af broen over Guldborgsund

Som den syvende kommune i rækken har Guldborgsund netop underskrevet KLIMA+ aftale. Gennem partnerskabet med Klimaskovfonden, kan kommunen samarbejde med lodsejere, virksomheder og borgere om at sætte skub i klimaprojekterne.

30.01.2024 Nyhed
foto der illusterer klimaeregnskaber for virksomheder

Dem der ejer jorden, hvor der rejses skov eller udtages lavbundsjord, kan tælle CO2-effekten med i sit klimaregnskab. Det er en af de særlige ting, der gør sig gældende når klimaprojektet finansieres gennem bidrag til klimaindsatsen, som det sker hos Klimaskovfonden. Her kan du få forklaring, fakta og eksempler.

Modtag vores nyhedsbrev og følg med

Følg med i vores projekter rundt om i landet, hold øje med åbne ansøgningsrunder og hør de gode historier. om klimahandling.

Nyt i din indbakke?

Vi sender nyhedsbrevet ud en gang om måneden og du kan altid afmelde dig igen.