Gå til hovedindhold
luftfoto af skovområde

Klimaskov Asgård

Ny skov i Silkeborg Kommune, hvor tidligere majsmarker ved gammelt landbrug der skal omdannes til en lystejendom i skoven.

Skovkort med angivelse af forskellige typer beplantning.

Foto øverst er modelfoto

 

Projekt nummer: 2022-183 

Areal: 6,5 hektar 

Samarbejdspartner: privat lodsejer 

Projekt tilsagn: Marts 2023

Projektindhold: Skoven er plantet i et bakket landskab, hvor eksisterende skov og hedelandskaber danner rammen for det omkringliggende. Der er plantet flere end 20 forskellige træarter af både løv- og nåletræer, og der er plantet holme med valnøddetræer. 

Forventet CO2-reduktion: 1998 tons CO2 over 61-65 år
 

Projektbeskrivelse
Se projektet i klimaregistret

Projektfase

Tilsagn til projekt

Projektet er realiseret

Projektet er godkendt

Du kan bidrage til klimaprojekter

Alle Klimaskovfondens projekter finansieres gennem frivillige bidrag til klimaindsatsen. Du kan også bidrage og på den måde være med til at sikre, at vi kan plante ny skov i Danmark. Det er en konkret klimahandling, der optager CO2 mange år ud i fremtiden. For 25 kroner kan vi plante et træ for dig.

Vil din virksomhed være med i et klimaprojekt?

Din virksomhed kan være med i klimaindsatsen ved at bidrage til klimaprojekter i jeres nærområde. Alle vores projekter er valideret af tredjepart og baseret på en troværdig standard. I får opgørelse af CO2-effekt og reelle resultater til jeres ESG-rapport og er med til at skabe mere natur til glæde for klimaet og de kommende generationer.

foto af træ der bliver plantet