Gå til hovedindhold

Find vej til Klimaskovfonden

cykel lænet op ad træ

Vi holder til på Toftebakken 9, 4000 Roskilde i naturskønne omgivelser med udsigt over Roskilde Fjord. 

 

Tag toget 

Regionaltog kører fra København til Roskilde St. Der er flere afgange i timen og det tager omkring 20 min. Tjek Rejseplanen

InterCity-tog fra Fyn og Jylland standser af og til i Roskilde og ellers er der direkte forbindelse fra Køge Nord, hvor både InterCity og Lyntog standser.   

 

Fra Roskilde St. har du flere muligheder:

Til fods er der 2,4 km og turen tager ca. en halv time. Du går gennem gågaden og Byparken, forbi Roskilde Domkirke, havnen og Vikingeskibsmuseet. 

 

På cykel 

  • Du kan have din egen cykel med i toget med en cykelbillet og cykle 2,5 km til Klimaskovfonden. Det tager ca. 8 minutter.

  • Du kan låne en af Klimaskovfondens cykler, der er parkeret på Roskilde Station (hvis de er ledige). Se vejledningen her og få koden af din mødevært i Klimaskovfonden, som også reserverer cyklen til dig.  

 

Med bus

Bus 207 kører fra Roskilde Station og stopper få hundrede meter fra Klimaskovfonden. Turen tager ca. 7 minutter alt i alt. 

CO2-aftryk ved transport

I følge Energistyrelsens beregninger udleder en person: 

  • i dieselbil 270 gram CO2 pr. kilometer
  • i el-bil 90 gram CO2 pr. kilometer
  • i tog 50-79 gram CO2 pr. kilometer (DSB angiver, at regionaltog har højere udledning end InterCity tog og S-tog).

 

Vi rejser skov, når du rejser med DSB

Klimaskovfonden og DSB har indgået en aftale om, at DSB giver et frivilligt bidrag til den danske klimaindsats via Klimaskovfonden hver gang, der bliver solgt en erhvervsrejse. Dermed bidrager din togrejse til et grønnere Danmark.   

vectron