Gå til hovedindhold
foto af bøgetræ

Bækgaard Nyskov i Silkeborg Kommune

Ny skov, der binder eksisterende skovområder sammen og skaber nye rekreative muligheder langs en af Danmarks mest populære vandreruter.

Biodiversitet
luftfoto med indtegning af træarter der plantes

Areal: 31,4 hektar

Samarbejdspartner: Silkeborg Kommune  

Projekt tilsagn: Marts 2023

Projektindhold: Stor nyplantet skov, der binder eksisterende skovområder sammen og skaber nye rekreative muligheder langs en af Danmarks mest populære vandreruter, Hærvejen. Der vil blive etableret sheltere og andre faciliteter. 

Forventet CO2-reduktion: 8532 tons CO2 over 60 år.

Finansiering: Arealet er bl.a. finansieret med et bidrag fra PostNord, der reducerer 2109 tons CO2, samt et bidrag fra B4Restore, der reducerer 112 tons CO2.

 

Projektbeskrivelse
Se projektet i klimaregistret

Projektfase

Tilsagn til projekt

Projektet er realiseret

Projektet er godkendt

Du kan bidrage til klimaprojekter

Alle Klimaskovfondens projekter finansieres gennem frivillige bidrag til klimaindsatsen. Du kan også bidrage og på den måde være med til at sikre, at vi kan plante ny skov i Danmark. Det er en konkret klimahandling, der optager CO2 mange år ud i fremtiden.

Vil din virksomhed være med i et klimaprojekt?

Din virksomhed kan være med i klimaindsatsen ved at bidrage til klimaprojekter i jeres nærområde. Alle vores projekter er valideret af tredjepart og baseret på en troværdig standard. I får opgørelse af CO2-effekt og reelle resultater til jeres ESG-rapport og er med til at skabe mere natur til glæde for klimaet og de kommende generationer.

bøgegren