Gå til hovedindhold

Plant et træ per medarbejder

foto

Klimaskovfonden har en ambition om at plante et træ per dansker - og som virksomhed kan I også være med til at sikre, at der bliver plantet et træ per medarbejder. Det er bare en af de måder I kan vælge at give et bidrag til klimaindsatsen på.

foto af hænder der holder et lille egetræ

Plant et træ per medarbejder

Med dit bidrag kan vi plante skov i Danmark med dokumenteret klimaeffekt. Klimaeffekten ved skovrejsning indfinder sig over maksimalt 100 år.

0
kroner
0
m2 skov
0
kg CO2 reduceret

Vi vil plante et træ per dansker

Vi er godt på vej mod at nå vores ambition om at plante ét træ per dansker i nye skove, der optager CO2 og gavner natur, biodiversitet, vandmiljø og friluftsliv.

Jordejere over hele landet stiller deres jord til rådighed, og vi har arealer klar til at plante skov for mere end halvdelen af danskerne. 8% af træerne er allerede sat i jorden og for 25 kr. kan du sikre, at vi også planter et for dig, din kollega, din ven, dit barnebarn eller en anden, du vil plante et træ for.

små billeder af 100 mennesker
eksponent logo

Webbureau på Frederiksberg planter et træ per medarbejder

Eksponent er et digitalt bureau, som hjælper deres kunder med softwareudvikling, UX, design og rådgivning.

Eksponent har 40 medarbejdere, som alle arbejder på kontoret på Frederiksberg og i 2024 valgte de at plante et træ per medarbejder for at bidrage til klimaindsatsen. 

 

Grafisk Grenå-virksomhed planter et træ per medarbejder

Johnsen Graphic Solution, et fuldservice grafisk bureau inden for tryk, grafisk design og branding, i Grenå og Aarhus har plantet et træ for hver af deres 70 medarbejdere. Johnsen, der også har flere miljøcertificeringer og følger den grafiske branches CSR-kodeks, der tager udgangspunkt i en tilrettet version af FN Global Compacts 10 principper, siger:   

”Vi har valgt at støtte Klimaskovfondens ”Plant et træ per dansker”-kampagne, fordi den taler lige ind i vores dagsorden, hvor klima og miljø har en vigtig rolle. Ved at bidrage til at plante lokal skov giver vi et lille bidrag til forbedring af klimaet, og er med til at gavne den hårdt pressede danske natur på lang sigt”.  

 

 

logo johnsen

Der er mange muligheder for samarbejde med Klimaskovfonden

  • Vær med til at plante skov på et areal i nærheden af virksomheden
  • Sæt ekstra klimahandling til jeres salg af bæredygtige produkter
  • Få markedsføringsudsagn, som er forhåndsgodkendt af Forbrugerombudsmanden
  • Få kommunikationspakke til ESG-rapporten
  • Planteevents med kunder og medarbejdere
  • Flotte bidragsbeviser til repræsentationsgaver, firmagaver m.m.
  • Få dokumentation for klimaeffekten samt billeder fra jeres skovs fremdrift
  • Har I en ide til samarbejde?
Planteevent i Silkeborg