Gå til hovedindhold
luftfoto vallensbæk

Vallensbæk Kirkeskov

Tilsagn til skovrejsningsprojekt i Vallensbæk Kommune tæt på Vallensbæk Landsby.

Friluftsliv
Skovkort vallensbæk kirkeskov

Projekt nummer: 2023-147

Areal: 16,4 hektar

Samarbejdspartner: Vallensbæk Menighedsråd. 

Tilsagn til projekt: September 2023.

Projektindhold: ·Arealet på 16 hektar ligger lige udenfor Vallensbæk Landsby i Vallensbæk Kommune – den kommune med den laveste skovandel i Danmark. Menighedsrådet vil med Vallensbæk Kirkeskov give borgerne et rekreativt udflugtsmål, hvor oplevelsesskoven er i fokus. Der plantes 46.220 træer, primært løvtræer.

Forventet CO2-reduktion: 4252 tons CO2 over 71-75 år.

Finansiering: Skoven er finansieret af bidrag til den danske klimaindsats af hhv. DSB, PostNord, Ishøj Hegn A/S og Nordic Rentals A/S. 

Se projektet i klimaregistret

Projektfase

Tilsagn til projekt

Projektet er realiseret

Projektet er godkendt

Du kan bidrage til klimaprojekter

Alle Klimaskovfondens projekter finansieres gennem frivillige bidrag til klimaindsatsen. Du kan også bidrage og på den måde være med til at sikre, at vi kan plante ny skov i Danmark. Det er en konkret klimahandling, der optager CO2 mange år ud i fremtiden. For 25 kroner kan vi plante et træ for dig.

Vil din virksomhed være med i et klimaprojekt?

Din virksomhed kan være med i klimaindsatsen ved at bidrage til klimaprojekter i jeres nærområde. Alle vores projekter er valideret af tredjepart og baseret på en troværdig standard. I får opgørelse af CO2-effekt og reelle resultater til jeres ESG-rapport og er med til at skabe mere natur til glæde for klimaet og de kommende generationer.

bøgegren