Gå til hovedindhold
Kig mod himlen

Du kan bidrage til den danske klimaindsats

Alle kan være med til at plante træer og skabe ny natur i Danmark, og på den måde bidrage til at begrænse CO2-udledningen og bremse klimaforandringerne.

Støt Klimaskovfondens arbejde

Støt Klimaskovfondens projekter

Alle kan være med til at øge skovarealet i Danmark og udtage kulstofrige lavbundsjorder gennem økonomiske bidrag til Klimaskovfondens arbejde.

baggrund grøn

Vil din virksomhed samarbejde med os?

Klimaskovfonden indgår samarbejder med virksomheder, der vil gøre en ekstra indsats for klimaet.

baggrund grøn

Standard for klimabidrag

I januar 2023 lancerer vi vores standard for bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning. Den udvikles med afsæt i international praksis for klimaprojekter. Standarden sikrer transparens og troværdighed for vores projekter og deres klimaeffekt. Hermed bliver det muligt at støtte Danmarks klimamål med en fast pris pr. CO2-enhed.

baggrund grøn

Giv klimaet en julegave

Mangler du mandelgaven, gaven til den, der har alt alt eller gaven der bliver ved at give år efter år? Ved at give et bidrag til den danske klimaindsats, gør du det muligt for Klimaskovfonden at plante skov i Danmark.

Plant et træ til jul

Alle kan være med til at plante træer i Danmark. Et træ koster 27 kroner. Ni træer koster 250 kr. og giver 30 m2 skov, der binder 1 ton CO2 over 100 år.

Bidrag med din jord

Ejer du jord i Danmark kan du bidrage til de danske klimamål ved at søge støtte til at etablere et klimaprojekt på din jord. Vi støtter skovrejsning og udtagning af lavbundsjorde - og du beholder ejerskabet.

Støtte til klimaprojekt

Søg om støtte til etablering af skov eller udtagning af lavbundsjord på dine arealer