Gå til hovedindhold
Kig mod himlen

Du kan bidrage til den danske klimaindsats

Alle kan være med til at plante træer og skabe ny natur i Danmark, og på den måde bidrage til at begrænse CO2-udledningen og bremse klimaforandringerne.

Giv bidrag til den danske klimaindsats

Klimahandling for private

Alle kan bidrage til, at vi får mere skov i Danmark til glæde for klimaet og de kommende generationer. Med et bidrag til Klimaskovfonden på 250 kr. planter vi skov, der opfanger 1 ton over højst 100 år.

baggrund grøn

Klimahandling for virksomheder

Virksomheder kan bidrage til den danske klimaindsats og være med til at rejse ny skov med garanti for CO2-effekten. I kan også indgå et samarbejde med Klimaskovfonden om at gøre en ekstra indsats for klimaet.

baggrund grøn

Standard for bidrag til klimaindsatsen

Klimaskovfondens standard "Bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning" giver sikkerhed for, at klimaprojekterne har en dokumenteret klimaeffekt og gør en forskel i klimaindsatsen.

baggrund grøn

Få et flot bevis for dit bidrag

Når du giver et bidrag på et ton CO2 eller mere, får du som tak et flot bevis. Beviset i 2023 er det første i en serie af kunstmotiver med frø fra træer. Motiverne symboliserer, at Klimaskovfonden skaber ny natur for at mindske Danmarks CO2-aftryk.

Dit navn og bidragets størrelse fremgår af plakaten.

plakat i ramme

Bidrag med din jord

Ejer du jord i Danmark kan du bidrage til de danske klimamål ved at søge støtte til at etablere et klimaprojekt på din jord. Vi støtter skovrejsning og udtagning af lavbundsjorde - og du beholder ejerskabet.

Få støtte til klimaprojekt

Søg om støtte til etablering af skov eller udtagning af lavbundsjord på dine arealer

der plantes træer på mark i vordingborg

Aktuelle klimaprojekter

Med dit bidrag til den danske klimaindsats støtter vi klimaprojekter over hele landet, hvor der rejses ny skov. Der kommer nye projekter til flere gange om året.

500 hektar skov og lavbund

ca. 183.000 tons CO2 reduceret